تبلیغات
آشپزی - كرم پرتقال

امروز:

كرم پرتقال


خوب اول از همه سلام. قبل از اینكه چیزی بنویسم این رو بگم كه من خیلی دوست دارم بهتون قول بدم هر هفته یه بار آپدیت كنم ولی فكر كنم تا مرداد نتونم به قولم عمل نكنم ولی می تونم بهتون قول بدم كه از مرداد به بعد( اگر این وبلاگ درش تخته نشد)  حداقل هر هفته یه بار آپدیت كنم. به من حق بدهید چون خودم كه یه خورده سرم شلوغه شما دوستان عزیز هم كم لطفی می كنید و نظر نمی دهید... قضاوت با خودتون.

خوب حالا یه خورده از مزایای این كرم پرتقال بهتون بگم. راستش رو بخواین من دستور این كرم پرتقال رو به هر كی می دادم خیلی خوشش می آمد من هم خودم دوستش دارم البته سلیقه ها مختلف است اما به امتحان كردنش می ارزه . حتما این كرم را درست كنید و نظر بدهید. امیدوارم لذت ببرید.

مواد لازم:

آب پرتقال: 2 پیمانه( نیم لیتر)                      زرده تخم مرغ: 6 عدد

ورق ژلاتین: 6 عدد                                  شكر: 1 پیمانه

خامه: 250 گرم                                      پوست پرتقال رنده شده: به مقدار كم

مغز پرتقال: 2 پیمانه یا دو پیمانه از میوه خرد شده از قبیل آناناس، موز، سیب و ...

طرز تهیه:

زرده را شكر و پوست پرتقال مخلوط كرده و خوب هم می زنیم تا كاملا سفت و سفید شود آب پرتغال را كمی گرم كرده و روی زرده می ریزیم و ژلاتین را خرد كرده و با دو تا سه تا قاشق آب جوش مخلوط كرده وه می زنیم تا حل شود برای این كه ژلاتین به آسانی حل شود ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار می دهیم و بعذ ژلاتین را با زرده و آب پرتقال مخلوط می كنیم و می گذاریم مایه سرد شود. مایه را با دو تا سه قاشق سوپ خوری خاك قند مخلوط كرده و می زنیم تا كمی سفت شود. بعد خامه را با تخم مرغ مخلوط كرده و مغز پرتقال را اضافه كرده و در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

توجه: دوستان برای بزرگتر دیدن عكس ها روی تیتر هر پست (نام غذا) كلیك كنید.


نوشته شده در : جمعه 25 فروردین 1391  توسط : الهام .    نظرات() .

BHW
جمعه 25 فروردین 1396 08:19 ق.ظ
I'd like to find out more? I'd love to find out more
details.
BHW
یکشنبه 20 فروردین 1396 09:46 ق.ظ
I have been surfing online greater than 3 hours these days, but I never
discovered any attention-grabbing article
like yours. It's lovely worth sufficient for me.
In my view, if all webmasters and bloggers made good content
as you probably did, the internet shall be much more useful than ever before.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر