تبلیغات
آشپزی - كراكت مرغ

امروز:

كراكت مرغ


كراكت مرغ

كراكت مرغ

سلام دوستان. اول از همه عید ولایة را به تمامی كدبانوان عزیز تبریك می گویم. همچنین امیدوارم امسال سال پر خیر و بركتی برایتان باشد(مطمئنا سالی كه به نام رسول اكرم صلی الله علیه باشد سالی پر خیر و بركت است) ببخشید كه یه خورده دیر آپ كردم بالاخره ایام نوروز بود و دیگه...

امیدوارم از تهیه این غذا لذت ببرید.

 

مواد لازم:

گوشت مرغ پخته شده: 2/1 مرغ

قارچ خرد شده: 1 لیوان

جعفری ساطوری: 3-2 قاشق غذاخوری" یا مغز كرفس ریز شده "

سس سفیدغلیظ * : 4/1 لیوان

تخم مرغ: 1 عدد كامل به اضافه 1 عدد زرده

آرد سوخاری یا پودر نان خشك: به میزان لازم

نمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

زعفران و ادویه كاری: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را با كمی نمك و یك عدد پیاز و كمی آب و چند برگ جعفری یا دو سه تكه ساقه كرفس می گذاریم بپزد بعد از اینكه پخت گوشت مرغ را از استخوان هایش جدا كرده و سرد كه شد از چرخ گوشت رد می كنیم. تخم مرغ ها را با سس سفید مخلوط كرده به گوشت اضافه می كنیم باید حالت چسبندگی داشته باشد. قارچ را تفت داده بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده و خوب مواد را ورز می دهیم و در ضمن نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و ادویه كاری را اضافه كرده تا چاشنی آن به اندازه دلخواه شود. از مواد به اندازه یك گرم برداشته و به صورت بیضی باید از هر انگشت لوله كرده در آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ می كنیم در ظرف چیده و با جعفری و سبزیجات تزیین می كنیم.

 

* سس سفید:

مواد لازم:

شیر: 4 لیوان

خامه: 1 قاشق غذاخوری

آرد: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد را در قابلمه ریخته شیر را كم كم اضافه كرده روی حررارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود تا سس غلیظ شود مثل فرنی سپس از روی حرارت برداشته خامه را اضافه می كنیم.


نوشته شده در : جمعه 25 فروردین 1391  توسط : الهام .    نظرات() .

What do you do for a sore Achilles tendon?
شنبه 25 شهریور 1396 11:13 ب.ظ
Hello there, I discovered your site by means of Google while
looking for a related topic, your website got here up, it appears to be
like good. I've bookmarked it in my google bookmarks.


Hi there, simply turned into alert to your weblog via Google, and found that
it is really informative. I'm going to be careful for brussels.

I'll appreciate in case you continue this in future.
Lots of other folks might be benefited out of your
writing. Cheers!
BHW
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:04 ق.ظ
Hello great blog! Does running a blog similar to this take
a large amount of work? I have virtually no knowledge of programming however I was hoping to start my own blog in the near future.
Anyway, should you have any recommendations or tips for new blog owners please
share. I understand this is off subject but I simply had to
ask. Thanks a lot!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر